INTERIEURADVIES

Kleur advies

Bent u opzoek naar een nieuwe kleur voor in uw woning? Bij Marilott ontvangt u ter plaatse kleuradvies voor binnen- én buiten interieur!

Dit advies zal achteraf per mail worden bevestigd, zodat u het altijd kunt raadplegen. 

Lichtplan

Een lichtplan houdt in dat u advies ontvangt over welke verlichting er het best bij uw interieur past. Heeft u een donker hoekje in de keuken, woonkamer of ergens anders in huis? Dan kunnen wij u op afstand of op locatie advies geven over welke verlichting voor u geschikt is. 

Bij een uitgebreid lichtplan, kan ik ook geschikte armaturen voor u uitzoeken. Dan hoeft u ze alleen nog aan te schaffen

Styling advies

Voor een styling advies kom ik bij u thuis. Naar aanleiding van uw wens (bijvoorbeeld meer sfeer of meer ruimte)en adviseer ik u hoe u dit kunt bereiken. Er wordt geen tekening van de  woning gemaakt.

Interieur advies

Na afloop van een oriënterend gesprek, worden er twee verschillende ontwerpen gemaakt voor de specifieke ruimte. Aan u is de mogelijkheid om hier één van de kiezen, waarna deze wordt uitgewerkt en u een eindontwerp ontvangt. Het eerte gesprek is altijd vrijblijvend!


Voor meer informatie over de adviezen kunt u contact met ons opnemen, ga hiervoor naar het kopje ‘contact’.

Als extra service kan Marilott een korting aanbieden van 10%, bij aanschaf van producten van The Home Company of Bersteauxx met een maximum van het bedrag van de kosten van het ontwerp.

Voorbeeld 1: 
Het ontwerp van Marilott kost € 250,00. Marilott heeft een bank ingetekend van het merk SEVN, ter waarde van € 995,00. U besluit deze bank aan te schaffen en ontvangt 10% korting op de bank, dit is een bedrag van € 99,50.  

Voorbeeld 2:
Het ontwerp van Marilott kost € 350,00. Marilott heeft verschillende meubels ingetekend, welke verkrijgbaar zijn bij The Home Company en Bersteauxx. U besluit deze inrichting aan te schaffen, waarbij de aanschafwaarde € 4.500,00 is. U ontvangt 10% korting, met een maximum van € 350,00. De korting die u dan ontvangt is € 350,00.